Werkplekken on campus

Werkplekken voor studenten van de faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur

Behalve de studeerruimtes die universiteitsbreed worden ingericht en opengesteld, hebben we ook facultair voor werkplekken gezorgd:

 • In het Plateaugebouw kan je terecht in een van de pc-klassen op het gelijkvloers, als ze niet worden gebruikt voor een les. We starten met een proefperiode voor deze twee PC-klassen en als die proefperiode goed verloopt zullen ook de andere twee PC-klassen op de eerste verdieping in gebruik worden genomen.
 • In Zwijnaarde zijn er in het gebouw Magnel en in iGent vrije plekken voor jullie ingericht en kunnen ook de leszalen worden gebruikt als er geen lessen bezig zijn.
  • In iGent (Technologiepark-Zwijnaarde 126) zijn er 12 studieplekken beschikbaar in de inkomhal onder de grote trap, 20 studieplekken naast het auditorium op verdieping +1 en 32 in de hal op verdieping +2.
   Op momenten dat er geen lessen zijn kunnen zoals vermeld ook de leszalen eventueel gebruikt worden om te studeren maar de studenten moeten het lokaal wel verlaten een half uur voor de volgende les begint voor een ventilatiepauze.
  • In gebouw Magnel (Technologiepark-Zwijnaarde 60) is de vroegere eetzaal bij het cafetaria waar je broodjes kon krijgen beschikbaar als studeerruimte.
   De vroegere cafetaria in gebouw Magnel is vanaf dit academiejaar gesloten. Er is wel een nieuw restaurant geopend in het nieuwe Locusgebouw een eindje verderop op de campus. Daar kunnen warme maaltijden en broodjes afgehaald worden. Er zijn wel geen zitplaatsen omdat de ruimte die daarvoor voorzien was nu als leszaal gebruikt wordt. De studenten die niet op de campus moeten blijven worden daarom verzocht hun maaltijd mee te nemen om elders op te eten. Voor wie wel nog les heeft in de namiddag kunnen de werkplekken daartoe eventueel ook gebruikt worden. 
Gelieve wel je werkplek steeds netjes en opgeruimd achter te laten. Zorg op alle studeerplekken ook steeds voor een koptelefoon of oortjes, zodat je andere studenten niet stoort bij het volgen van online lessen. Alle coronamaatregelen dienen ook nageleefd te worden, in het bijzonder het houden van afstand en het gebruik van een mondmasker als je je verplaatst.