Jobevent 'Blue Career Day '

Voor wie
Alumni , Medewerkers , Studenten
Wanneer
27-10-2022 van 13:00 tot 16:00
Waar
Bluebridge, Ostend Science Park , Wetenschapspark 1, 8400 Oostende
Voertaal
Nederlands
Door wie
Ostend Science Park
Contact
Pieter.Embo@UGent.be
Website
https://staging.ostendsciencepark.be/blue-career-day-2022/

Bluebridge en partners organiseren de 3e editie van de Blue Career Day te Oostende. Dé jobbeurs voor blauw talent in Ostend Science Park!

Bedrijven actief in de blauwe economie ontmoeten er studenten en werkzoekenden/werkenden in functie van hun zoektocht naar talent! Op zoek naar een nieuwe uitdaging of gewoon nieuwsgierig? Wil je graag werken in een innovatieve en uitdagende sector? Van zeeboerderij tot offshore windmolenpark, van zeewier tot drone: ben je benieuwd welke wind door de blauwe economie waait en wil je deel uit maken van deze innovatieve en toekomstgerichte sector, wil je begrijpen welke vaardigheden je nodig hebt om het verschil te maken? Kom dan op 27 oktober naar Oostende en ontmoet topbedrijven uit de sector.

Deelname is gratis!

De Blue Career Day wordt mede mogelijk gemaakt door VDAB, VOKA West-Vlaanderen, TUA West, de Blauwe Cluster, Economisch Huis Oostende en Belgian Offshore Cluster.

Hoe kom je op de Blue Career Day?
Kom je met de trein dan zal een gratis shuttle rijden tussen het station van Oostende en Bluebridge. Uitgebreide parkeermogelijkheden voor wie de wagen verkiest.

Registreer online