Evaluation of techno-functional properties of hen egg white and wheat gluten amyloid-like fibrils formed under food relevant conditions

Promovendus/a
Huyst, Arne
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Groene Chemie en Technologie
Curriculum
Master of science in de bio-ingenieurswetenschappen: chemie en bioprocestechnologie (2018, Universiteit Gent)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Paul Van der Meeren, BW24
Examencommissie
Prof. dr. ir. Ingmar Nopens (Voorzitter), BW26 - Prof. dr. ir. John Van Camp (Secretaris), BW23 - Prof. dr. ir. Filip Van Bockstaele, BW23 - Prof. dr. Antonio Vicente, Universidade do Minho - Centre of Biological Engineering (Portugal))-Dr. ir. Bram Pareyt, Puratos

Praktisch

Datum
Donderdag 20 oktober 2022, 16:00
Locatie
Campus Coupure, Blok C, C1.1 Auditorium De Boodt, Coupure Links 653, 9000 Gent