Green Office Gent zoekt vers bloed

Voorlopig zijn alle posities ingevuld. Hou deze pagina in de gaten om te weten te komen of er nog een plekje in het team vrij komt of wordt vrijwilliger.

Versterk jij de Green Office in 2022-2023?

Vanuit Green Office Gent zijn we binnen de associatie UGent op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v/x) om ons team de komende semesters te versterken.

Binnen het Green Office model werken we immers met studenten en personeel samen rond een hele waaier aan duurzame ideeën en projecten. 

Dus als je mee wil bouwen aan een duurzaam UGent, dan zijn wij op zoek naar jou!  

Waarom deze kans grijpen?

Je zal deel uitmaken van een warm team van projectmedewerkers, coördinerende studenten en personeel. Binnen het duurzaamheidskantoor krijg je ondersteuning op alle vlakken (coaching, vorming, logistiek, financieel). De Green Office is een leerplek waar experimenteren wordt toegejuicht, zelfs al loopt het even niet van een leien dakje.

Naast een leerrijke werkervaring en dynamisch team belonen we je inzet ook met een eerlijke financiële vergoeding.

En... je werkt mee aan een duurzamere universiteit en toekomst!

Profielen

Hierbij een idee van naar welke profielen we op zoek zijn. Laat ons weten in je motivatie welke rol jou het meest op het lijf geschreven is.

Communicatie & Community

  • Communicatie

  • Organiseren en ondersteunen van events

Duurzaamheidsbeleid

  • Contact met studentenvertegenwoordigers en beleidsmakers

  • Meebouwen aan duurzaamheidsbeleid

Projecten

Verwachtingen en verantwoordelijkheden

  • Je kan je gedurende 2 tot 4 semesters vlot minstens acht uur per week vrijmaken tijdens de lesweken.
  • Je bent niet bang om dingen aan te pakken en kunt niet wachten om de UGent mee te verduurzamen.
  • Je bent goed in het bewaken van overzicht en het samenvoegen van informatie.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent een kei in communiceren.
  • Je hebt een passie voor duurzaamheid en wilt graag je schouders mee zetten onder het verduurzamen van de universiteit.
Geïnteresseerd?  voor verdere vragen! Maar bovenal: vul onze motivatiefiche in en laat ons weten via mail tot 16 mei waarom jij de geknipte persoon bent. Sollicitaties zullen plaatsvinden van 20 tot 25 mei.

Vrijwilligerswerking

Heb je niet de tijd of capaciteit om je acht uur per week vrij te maken? Vervoeg je graag een bestaand project? Heb je zelf een idee voor een actie, project of campagne? We hebben ook een warme poel vrijwilligers die actief zijn binnen de Green Community.

Alle talenten, achtergronden en profielen zijn welkom. We geven binnen onze activiteiten ook graag ruimte aan designers, grafici, website-ontwerpers en bob(ette)-de-bouwers-skills. Weet ons te vinden!

Interesse? Kom langs op ons vrijwilligersevent 'Making Tomorrow', neem zeker een kijkje op de Green Community website voor een overzicht van projecten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op onze socials (Facebook en Instagram), of contacteer ons via mail.

Toegankelijkheid

We proberen om van de Green Office een inclusieve plek te maken. De Green Hub is rolstoeltoegankelijk en we kunnen samen kijken hoe we aan andere specifieke noden tegemoet kunnen komen. Feedback en suggesties voor verbetering zijn altijd welkom.