Hoe tevreden ben jij over de resto's en cafetaria's?

De enquête werd afgesloten op 1 januari 2023. Bedankt voor je interesse!

Klanten eten in verbruik zaal resto De BrugVul onze korte enquête in en maak kans op onder andere een Cadeaubon Gent van € 100!

Wat wil jij verbeteren aan de resto's? Of waar ben je net heel tevreden over? Geef je mening over de resto's en cafetaria's via de tevredenheidsenquête en misschien win jij wel één van de mooie prijzen!

Onze resto's en cafetaria's zijn permanent in beweging, daarom hebben we al jarenlang de gewoonte om jaarlijks onze klanten te vragen naar hun tevredenheid. De voorbije jaren veranderde er heel wat, wij willen graag weten waarover jullie tevreden zijn en waar het beter kan. Ook wie geen klant is, is welkom om de vragenlijst in te vullen, zij het dan in verkorte vorm.
Jaarlijks? Maar ik kreeg geen uitnodiging in 2020 en 2021? Inderdaad, door corona stond de tevredenheidsenquête 2 jaar op pauze. Daarom hebben we ons dit jaar enkel beperkt tot de tevredenheidsvragen en worden er géén extra thema's bevraagd. Deze enquête zal dan ook maar enkele minuten van je tijd vragen en je helpt er ons geweldig mee vooruit! Zoals steeds hebben we een mooie prijzenpot voorzien voor de winnaars van de afsluitende wedstrijdvraag, namelijk: 1 x Cadeaubon Gent van € 100, 4 x Cadeaubon Gent van € 50 en 5 x 1 UGent hoody.

Vul onze tevredenheidsenquête in en maak kans op één van de mooie prijzen zoals een Cadeaubon Gent van € 100.