10 gratis tickets voor het Startup Matchmaking Event: IT, Tech & Business entrepreneurs

(04-11-2021) Neem als UGent-onderzoeker gratis deel aan het Startup Matchmaking Event

Ben je benieuwd of jouw expertise als UGent-onderzoeker waardevol kan zijn in een startup? Ondernemend en gedreven om bij een startup aan de slag te gaan? Klaar om je startup-idee om te zetten in realiteit, maar nog op zoek naar de juiste partner?

Dit is een matchmaking event voor enthousiaste, ondernemende mensen, mensen met interessante expertise om een ​​tech start-up op te bouwen of te assisteren in een startende onderneming, mensen die impact willen creëren in het leven van anderen. Doe mee, vind de juiste teamgenoten en kijk of je samen een bedrijf kunt starten.

Op 23 november organiseren imec.istart, UGent TechTransfer en Jenny Bjorklof een online matchmaking event voor tech startups.

We matchen deze profielen:

 • Leader: Je bent een ondernemer of onderzoeker met een bedrijfsidee of al een bestaande onderneming en bent op zoek naar gepassioneerde partners met complementaire vaardigheden;
 • Seeker: Je wilt als (mede)oprichter of als lid van de raad van bestuur lid worden van een startup;
 • Mixed profile: Je bent ondernemend en hebt zelf een idee, maar bent ook bereid om je aan te sluiten bij een ander oprichtersteam of een bestaande onderneming.

Met de volgende vaardigheden:

 • IT: je hebt vaardigheden op het gebied van IT, software, hardware, systemen en netwerken;
 • Technologie: Expertise in Energie, Materialen, Health Tech, Pharma, Electronics, Photonics & Digital, Agro, Vet & Food, Agrobiotech, Sustainability & Cleantech...;
 • Business: commerciële (verkoop, marketing, bedrijfsontwikkeling) en/of financiële vaardigheden.

Programma

 • 17:00 - 17:10 Welkom; praktische informatie over het evenement.
 • 17:10 - 17:30 Presentaties: Startup Talent; Meer informatie over het acceleratieprogramma van imec.istart en de talentpools van UGent TechTransfer en universiteiten
 • 17:30 - 19:30 Connect via 12 min. 1-op-1 videogesprekken op het Conversation Starter platform.

80+ mede-oprichters namen deel aan het laatste Startup Matchmaking-evenement dat we organiseerden.

Registratie

1. Schrijf je in via deze link. Zorg ervoor dat je de juiste gegevens toevoegt, aangezien de gegenereerde factuur-pdf achteraf niet bewerkt kan worden.

2. Selecteer je ticket. Er zijn drie soorten kaartjes:

 • Leader: Je bent een ondernemer of onderzoeker met een bedrijfsidee of al een bestaande onderneming en bent op zoek naar gepassioneerde partners met complementaire vaardigheden;
 • Seeker: Je wilt als (mede)oprichter of als lid van de raad van bestuur lid worden van een startup;
 • Mixed profile: Je bent ondernemend en hebt zelf een idee, maar bent ook bereid om je aan te sluiten bij een ander oprichtersteam of een bestaande onderneming.

Afhankelijk van je profiel en de datum waarop je je aanmeldt, betaal je een toegangsbewijs van € 19 tot € 39 excl. btw.

3. Vul je profiel op Conversation Starter in (zie link in je mail na registratie) zodat we je de beste matches kunnen bezorgen, en klaar! Een paar dagen voor het evenement krijg je toegang tot de deelnemers en kun je afspraken maken met wedstrijden.

Bij aanmelding ontvangen de organisatoren jouw gegevens en kunnen zij contact met je opnemen. Bekijk hier het privacybeleid van Eventbrite.

Je krijgt ook de mogelijkheid om toegevoegd te worden aan de database van UGent spin-off teams zodat je gecontacteerd kan worden als er een nieuw team ontstaat waar je bij zou kunnen aansluiten. De privacyverklaring van de UGent Venture Track vind je hier.

Om matchmaking van hoge kwaliteit te garanderen, screenen we elke kaarthouder. Dit evenement is speciaal voor mensen die serieus aan het onderzoeken zijn om samen in een team een ​​technologiebedrijf te starten of te runnen. We accepteren geen recruiters, bureaus, consultants, makelaars en soortgelijke profielen om lid te worden. Bij twijfel wordt er contact met je opgenomen voor een controle. Als je profiel niet past, wordt je deelname geannuleerd.

Houd er rekening mee dat we ons best doen om jou te matchen met je ideale partner, maar we kunnen niet garanderen dat je het exacte profiel vindt dat je zoekt. We controleren de deelnemerslijst en nemen contact met je op als we duidelijk zien dat er geen match is. Als je profiel niet past, wordt je deelname geannuleerd. Geef dus duidelijk aan waar je naar op zoek bent bij de inschrijving.

Neem bij vragen gerust contact op met jenny.bjorklof@gmail.com.