TechTransfer

Ben je een UGent-onderzoeker die denkt aan valorisatie? Bekijk ons ondersteuningsaanbod op de interne TechTransfer pagina.

Kennisvragentechtransfer-logo_rgb

Heeft uw bedrijf een concrete kennisvraag?

Octrooien en licenties

Heeft u interesse in een lopend octrooi van UGent?

Expertisecentra en dienstverlening

Innovatiefinanciering

Wil je een werknemer van je organisatie, bedrijf of de universiteit laten doctoreren of specialiseren op een onderwerp dat voor uw organisatie of bedrijf commercieel interessant is, bekijk dan zeker onderstaande financieringsmogelijkheden.

1. Aangeboden door VLAIO (Agentschap Innoveren & Ondernemen):

Contacteer bij interesse Vlaams-federaal@ugent.be voor ondersteuning zowel bij de indiening van het project als bij de verdediging van het mandaat door de kandidaat.

2. Aangeboden door de Europese Commissie:

  • Marie S. Curie projecten onder Pijler 1 van Horizon Europe: help mee met het trainen van doctoraatstudenten en jonge postdocs. Er wordt een vast budget uitbetaald per maand voor personeelskosten, werkingskosten, netwerk- en trainingskosten en overheads.
  • Samenwerkingsprojecten onder Pijler 2 van Horizon Europe: werk samen met verschillende Europese partners, zoals universiteiten, onderzoeksinstellingen, NGO’s, beleidsmakers of andere relevante actoren. Hierop kunnen alle relevante personeels- en werkingskosten worden ingebracht (70 tot 100% terugbetaling).
  • EIC projecten onder Pijler 3 van Horizon Europe: gericht op innovatie en kunnen een echte boost voor uw organisatie betekenen.

Het EU-team van de UGent heeft ruime expertise opgebouwd in Horizon Europe alsook in aanverwante Europese en internationale programma’s. Contacteer één van onze adviseurs voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Spin-offs

Interesse in samenwerking met één van onze spin-offs?

Innovatienieuwsbrief

Vacatures

Contact